Over ons

inge1

 

Inge Slof (1967)

In 1995 afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsycholoog (cum laude, Universiteit Utrecht) en sindsdien werkzaam als trainer, adviseur en coach. Aanvankelijk bij een internationaal trainingsbureau, alwaar ik met name groepen medewerkers begeleidde in de profit- en non-profit-sector bij veranderingstrajecten (herstructurerings-, samenwerkings- en managementvraagstukken). Hierbij richtte ik me op het verbeteren van bedrijfsresultaten door het ontwikkelen van vaardigheden in leiderschap, teamwerk en dienstverlening.

In 2001 zag Accretio het daglicht, onder welke vlag ik als zelfstandige mijn werkzaamheden als trainer en coach voortzette. Een accentverschuiving van het begeleiden van groepen naar het begeleiden van individuen, bij vraagstukken op het gebied van werk, relaties en persoonlijke ontwikkeling, voltrok zich. Om individuen adequater te kunnen begeleiden, ben ik in 2000 gestart met de opleiding tot Gestalttherapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Vanaf 2002 voer ik, naast mijn werkzaamheden als vaste coach/trainer voor onder meer Intermetzo (voorheen LSG-Rentray), Zozijn, Zinzia Zorggroep, de Rechterlijke Macht en Pento Audiologische Centra, als psycholoog/gestalttherapeut een praktijk aan huis. In 2015 heb ik de opleiding Familieopstellingen afgerond. Vanaf 2018 ben ik part-time als POH GGZ werkzaam in twee huisartsenpraktijken.

Ik ben gedreven en mensgericht. Een scherpe analytische blik in combinatie met een zuivere intuïtie weet ik ten volle te benutten in het activeren van individuen en groepen in organisaties en het begeleiden van mensen die hun eigen leven een andere wending wensen te geven.

Lid van en werkzaam volgens de gedragscodes van het NIP (PSYCHOLOOG NIP) en belangstellend lid NVAGT.

Bekijk mijn cv.